FÖRETAGSABONNEMANG

AKTIVERINGAR

KICK OFF
Perfekt för ditt hälsoteam, chefer och medarbetare. Vi inleder med ett 30 minuters träningspass följt av 45 minuters föreläsning för att sedan avrunda med ännu ett 30 minuters träningspass.
4 VECKORS TRÄNINGSUTMANING
Skapa en härlig utmaning tillsammans med kollegorna genom att bli guidade under 30 dagar med träning. Testa allt från yoga, styrka, puls, mindfulness, dans och mycket mer. 89,9% uppger att de får till mer träning under denna utmaning och 97,7% vill göra om samma upplägg igen. 
Baserat på enkätsvar från 5000 deltagare.
TRÄNA MED MyMOWO | Fysiskt träningspass

Boka ett träningspass med någon av våra fantastiska inspiratörer. Perfekt start på digitala möten, som avslutning eller en digital AW efter en lång arbetsvecka.  | Våra träningspass får i snitt 4,6/5 från våra användare. Baserat på + 172 000 recensioner.

"NYCKELN TILL ETT HÄLSOSAMTLIV INNEHÅLLER TRÄNING"

                                     

OM MyMOWO
 
På MyMOWO brinner vi för att förmedla inspiration, kunskap och motivation till mer rörelse i vardagen. Vi erbjuder digital träning med Sveriges främsta träningsprofiler – hundratals roliga och enkla träningspass i olika former, som passar alla. Dessutom kan vi hjälpa ert företag att komma igång med workshops, kurser och live-pass.
© Copyright 2023 MyMOWO


Business Office Challenge & Business Workout Challenge

Ja, jag vill veta mer och bli kontaktad!
Perfekt för mig som är otränad och därför tycker det är jobbigt att träna bland andra vältränade på gymmet. Med mymowo kan jag träna i min egen takt och styrka hemma. Jag tycker det är roligare och lättare att faktiskt ta tag i träningen med färdiga pass som jag enkelt kan följa. 
- Beatrice

Tränar med MyMOWO

Kontakta mig

"Målet med hälsoutmaningen är att våra medararbetare ska må bättre och få en bättre livsbalans i dessa utmanande tider, samt att hitta en gemenskap i träningen tillsammans med sitt team och sina kollegor"

Alexander Lydecker

KOMMERSEIL DIREKTÖR

BONNIER NEWS

"MyMOWO har hjälp våra medarbetare att hitta "sitt" sätt att träna - det finns något för alla. Vårt syft, som arbetsgivare, är att skapa ett hållbart liv och arbetsliv för alla."Åsa Sjödin

HR - SPECIALIST

LÄNSFÖRSÄKRINGAR VÄSTERBOTTEN

"Vi har medarbetare som hört av sig och berättat att de genom föreläsningarna förändrat sitt sätt att tänka och nu jobbar mer aktivt för att få in rörelse som en naturlig del av livet."

Mats Berndtsson, 

HÄLSOINSPIRATÖR

 EIDARMed Företagsabonnemang från MyMOWO kan du erbjuda digital träning på din arbetsplats och låta dina medarbetare träna digitalt, när och var de vill. 
Välj ett abonnemang som passar er!

Abonnemang till arbetsplatsen
 
Träna tillsammans på arbetsplatsen 
Kontakta mig

1

Abonnemang till medarbetare
 
Individuellt träningsabonnemang


Kontakta mig

2

         / Frida Stein Ödén, Grundare & VD MyMOWO

Våra aktiveringar handlar om tidsbegränsade hälsoinsatser med målet att inspirera, motivera och skapa mer rörelse på arbetsplatsen.

MOTIVERA DINA MEDARBETARE | Workshop

Har du rollen att skapa mer rörelse och aktivitet på arbetsplatsen? I denna workshop så ger vi dig nycklarna för hur du ska lyckas! Du får inspiration till hur du på ett strukturerat sätt kan driva förändring och motiveras i din roll som hälsoinspiratör.

Tidsinsats: Ca 90 minuter

FÅ TILL DIN TRÄNING | Kurs
Vi erbjuder en lärande kurs med fyra föreläsningar, där vi varvar föreläsningar med reflektionsövningar. Kursen är baserad på tekniker för självledarskap och syftar till att skapa en nyfikenhet till att hitta ditt varför och därmed en större förståelse av vikten att leda sig själv. 


Tidsinsats: 60 min/vecka föreläsning + 30 min/vecka egen reflektion och arbete, under 4 veckor.

Får vi bjuda dig på en digital kaffe?

Det bästa vi vet är att träffa människor som vill skapa mer träning och rörelse på arbetsplatsen.

Vi väntar på dig och vi tror att vi tillsammans kan skapa ett friskare företag!

MER RÖRELSE MED ARBETSPLATSEN SOM ARENA

Ja, jag vill veta mer och bli kontaktad!

Under 2023 genomförde MyMOWO ett framgångsrikt pilotprojekt med Sundsvalls kommun. Projektet syftade till att främja rörelse på arbetsplatsen och ledde till fantastiska resultat! Medarbetarna upplevde förbättrad fysisk och mental hälsa, minskad stress under arbetsdagen och ökad fysisk aktivitet.

BUSINESS OFFICE CHALLENGE

BUSINESS WORKOUT CHALLENGE

Business Workout Challenge är en 20 dagars utmaning för dig och dina kollegor med fokus på att skapa ett stark och uthålligt team genom enkla och effektiva träningspass.

Business Office Challenge är en 20 dagars kontorsutmaning för dig och dina kollegor med fokus på att ge er guidade rörelsepauser under arbetsdagen


NYHETER PÅ MyMOWO-företag